Jag har min känsla

Vet inte vad som händer. Kryper i kroppen. Vet bara att jag måste hålla ut och åka igenom. Jag ser inte hela bilden och förstår inte logiken alla gånger, men jag har min känsla. Den är stark och leder mig när stunden kräver.

Jag vet precis hur det känns när jag inte lyssnar till mig själv och dit vill jag aldrig mer. Jag har kanske inte överblicken men jag vet att när jag lyssnar till känslan i min kropp och följer den blir det alltid på bästa sätt i slutänden. Vad jag dessutom upptäcker är att jag får respekten från min omgivning. Jag tror att det vi alla egentligen längtar efter är sanningen, även när den känns brutal.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.