Om att vara effektiv

Tänkte bara blunda en liten stund, men genast då jag landat på sängen, kände jag det som om en kraft drog mig ner och ögonen blev oemotståndligt tunga. Allt jag ville var att få vila, överlämna mig och ge upp en stund. Så ljuvligt. Lämnade allt ansvar, alla måsten, och sjönk in i en djup dvala. Visste att jag var omhändertagen. Drömmarna började genast arbeta. Någon byggde och snickrade i min närhet, men jag lät det bara hålla på. Vaknade efter en stund i drömmen och upptäckte att dörröppningen in till rummet var försluten, igenspikad. Istället fanns en ny öppning lite längre ner i andra hörnet. En dörr stängdes för gott, en ny öppnade sig. Drömmen kunde inte bli tydligare och allt detta jobb gjorde jag medan jag sov.

Ibland händer saker i ett snabbare tempo när jag ger upp mitt motstånd. Jag behöver inte anstränga mig och slita till det yttersta. Ibland räcker det att bara släppa, så är det klart. Jag omvärderar min invanda föreställning om att vara effektiv.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.