Utvecklingen sköter sig själv

Tänker på förändring och utveckling. De sköter sig själva. Klarar sig utmärkt utan min medverkan. Men jag vill ju inte missa något. Jag vill vara med på resan. Mitt jobb är att försöka följa det oundvikliga efter bästa förmåga. Det är när jag kämpar emot som tröttheten kommer över mig. Men jag lär mig. Jag går framåt.

Jag är mitt uppe i mitt liv. Framtiden är här. Lever min dröm och gör allt det jag älskar. Tacksam. Jag är under utveckling och det är livet. Så är livet till den dag jag slutar andas.

Framtiden är här och jag har bara att ta för mig. Det är nu och nu och nu. Inget annat existerar. Jag hanterar vad som än dyker upp runt hörnet.

Önskar dig en skön Valborg / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.