Vänj dig vid kärleken

Försöker att bara vara i känslan och möta den, hålla huvudet kallt och passera igenom. Den stora frågan är – Vem är jag när jag inte oroar mig? Vem är jag här ute i friheten? Det har hittills varit outforskat. Det blir som ett tomrum, som det nästan är outhärdligt att vistas i. Vad ska jag fylla tomrummet med? Jag tänker att jag får fylla det med kärlek, massor av kärlek och åter kärlek. Distrahera mig med kärlek helt enkelt, min nya drog. Fylla på, fylla på och fylla på. Det är svaret och mitt tema den här dagen. Jag programmerar om mig till en varelse bestående enbart av kärlek. Det låter väl bra?

Så min rekommendation är – Fyll dig med kärleksdrogen. Distrahera dig med kärlek. Andas kärlek. Drick kärlek. Marinera dig i kärlek tills du inte vet något annat, tills det gamla är ett falnande minne långt där bakom dig. Vänj dig vid ett liv i kärlek, sen ordnar sig resten.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.