En ny riktning

Känn dig fri, att leva ditt liv, att leva efter magkänslan, förvissad om att den är din bästa vän.

Lägger hela mitt fokus på kraften, på styrkan, på det som för mig framåt. Allt annat är slöseri med tiden. Att underhålla människors rädsla är inte mitt jobb. Det är inte till hjälp för någon. Därför låter jag rädslan studsa tillbaka dit den kom ifrån. Du kan göra samma sak. Vi alla kan göra samma sak. För varför ska vi lägga vår tid på det som begränsar? Allt är omhändertaget. Jag står här. Jag har tagit mig så här långt. Det borde säga något om livet. Så mycket hade kunnat hända, så mycket hände, men jag är här. Så jag lägger rädslan åt sidan.

Döden är inget slut. Den är början till något nytt, något annat. ”Döden är bara en ny riktning”, som någon sa till mig nyligen. Och om vi inte har döden att oroa oss för, vad skulle det då vara?

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.