Min kropp – mitt tillfälliga hem

DSC_0014_blogg

Fri, fri från min kropp. Vad som än händer i den så är den inte jag. Den är bara ett hjälpmedel för mig att leva i den här världen. Det som är jag är skyddat och intakt, alltid, i all tid.

Jag har mina nära och kära. De har funnits hos mig sen tidens begynnelse. Den fysiska döden kan inte skilja oss åt. Den är bara en övergång till något annat, något nytt och större.

Jag lever i min kropp. Den är mitt hem just nu. Den är perfekt som den är, perfekt för mig. Den ger mig precis de möjligheter jag behöver för att uträtta mitt verk här på jorden. Jag kan göra så mycket med hjälp av den. Jag kan skriva, dansa, tala, skratta, älska, andas och njuta av god mat, bland oändligt många andra möjligheter. Hur kan jag vara annat än tacksam?

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.