Hur hanterar jag ”må bra”?

DSC_0001 (1)_blogg
Planerar min förestående resa

Jaha, då är det bara jag en hel dag. Ett oskrivet blad ligger framför mig och jag vill inte kasta bort det. Hur använder jag mig av den här dagen på bästa sätt för att komma vidare? Meditera är en bra början. Brukar alltid vara tacksam efteråt och säger till mig själv att jag måste komma ihåg känslan jag har efter en meditation så att jag använder mig av den hjälpen så ofta jag kan. Så, meditera är en bra början antar jag.

Idag ska jag betala resterande kostnader på min förestående resa. Det är en läskig tanke för då är det ett faktum. Det jag drömt om så länge ligger inte längre framför mig. Allt är plötsligt bra och hur hanterar jag ”bra”? Det är ovant att mitt utgångsläge är att må bra. Jag har ju alltid jagat ”må bra”, men nu är jag där. Antar att det är att bara vara i det utan att värdera, utan att låta andras synpunkter styra. Påminner mig om att de är de perfekta läromästarna och tar tacksamt emot deras lärdomar. De hjälper mig att hålla mig på spåret. Jag kan aldrig skylla på dem för min situation. De gör sitt jobb och jag förväntas göra mitt, det vill säga ge mig själv bekräftelsen och bara köra. Inga tveksamheter. Bara göra hantverket.

Önskar dig den bästa dagen. Nu går jag in i min.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.