Driven av lusten att leva

Återkopplar till mig själv i allt jag gör, i varje steg jag tar. Magkänslan leder mig i rätt riktning. Den kan jag tryggt lita till. Då behöver jag inte ha kontroll över framtiden. Nej, kontroll har jag istället när jag lyssnar till känslan i mig. Den är tätt sammanlänkad med livet självt, det liv som vill mig väl och som har det helhetsperspektiv jag själv inte kan ha. Att försöka kontrollera livet är med andra ord ett omöjligt uppdrag. Varför ska jag slösa min värdefulla tid på det?

Jag vill komma vidare, framåt och lämna allt det som begränsar bakom mig. Jag vill följa lätt i livets rörelse och känna mig fri. Jag vill tillåta mig att ta emot alla de fantastiska möjligheter som ligger framför mig och inte lägga min tid på det som egentligen inte betyder något. Jag vill vara levande ända in i det djupaste av mitt väsen, driven av glädjen och kärleken, och lusten att leva.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.