Sitter i huvudet

I natt drömde jag att jag enkelt kunde svänga benen över en mur och smidigt ta mig över till andra sidan. Benen lydde. Jag visste att begränsningarna bara fanns i mina tankar. Det var något jag fått för mig, att jag inte skulle klara att använda benen.

Jag vaknar upp till en ny dag. Smärtan i höfterna har gett med sig och kroppen känns härligt avspänd. Jag tänker att allt sitter i mitt huvud. Jag är en produkt av mina tankar. Tankar kan jag förändra och skapa storverk med i mitt liv.

Så jag väljer ljuset, möjligheterna och kraften, om och om igen, så många gånger som krävs för att jag ska komma vidare. Det är klart att jag har en frisk och stark kropp. Jag tror på mig och all den fantastiska potential jag har tillgång till.

Önskar dig en härlig påskhelg i möjligheternas tecken!
/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.