Vi är perfekta

Försöker att bara åka med i det som sker. Inte haka i någonstans. Allt är som det är och det finns ingen skuld. Skuld är människans påfund, något vi konstruerat i våra hjärnor. I verkliga livet är vi fria. I verkliga livet är vi älskade för dem vi är, alltid. Vi är perfekta. Det är bara det att vi inte insett det fullt ut ännu. Men vi är på väg. Vi förändras på ett högre plan, vilket kan vara skrämmande och till och med tolkas som att vi håller på att gå under, men det är nu vi ska ha is i magen och bara åka med. Förändringen är av godo. Alla andra tolkningar är rädslans röst. Och skulle jag ha fel – vad har vi att förlora på att ta steget fullt ut? Inget. Vi har bara att vinna.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.