Hålla styrfart

Utveckling är som att cykla. Håller du inte en viss hastighet så faller du. Har du som avsikt att nå ditt mål behöver du trampa på och hålla fokus.

Det kan vara jätte trevligt att stanna till ett tag vid vägkanten, plocka några smultron och kanske gå ner till sjön och doppa tårna i vattnet, men det är där vid sjön det gäller att vara observant på dig själv. Dröjer du kvar eller hittar ett annat spår som tar din uppmärksamhet riskerar du att glömma bort vart du var på väg. Det är ok att slå in på en annan väg om det verkar vara en bättre lösning för dig, men det viktiga att tänka på då är att du gör ett medvetet val. Sidospår dyker upp hela tiden och är du inte vaksam så kan du snart vara vilse och långt borta från den ursprungliga planen. Det handlar om att kliva fram och ta kommandot, ligga steget före och inte bara låta livet hända medan du planlöst driver omkring.

Det är intressant att reflektera över vad det är som egentligen får oss att avvika från vägen mot våra drömmar. Varför kan vi inte bara ta för oss och se till att uppfylla dem? Allt som behövs är ett beslut, göra jobbet och aldrig ge upp vad som än händer. Men varför är det så svårt? Jag tror att en stor bov är att vi inte inser vårt värde och hur mycket vi förtjänar att lyckas. Jag tror att vi behöver lägga in en högre växel på uppgiften med att höja oss själva och se att vi förtjänar, var och en, bara det bästa. Världen behöver människor som inser sitt sanna värde.

Så mitt råd är – Håll farten uppe. Var i rörelse. Lyssna till din röst. Följ ditt inre flöde. Andas och känn att du lever, för det har du förtjänat.

Allt gott till dig / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.