Fokus framåt

Fokus framåt. Inte tillåta några sidodistraktioner. Jag är här av en anledning och det är den vägen jag ska följa, vad det än innebär.

Jag är ok alltid, i alla lägen. Det är min utgångspunkt. Jag gör så gott jag kan och min avsikt är inte att skada någon. Vi kan alla ta ansvar för oss själva och våra val. Några kanske har förväntningar på mig. Kanske jag kan infria dem, kanske inte. Det är inte upp till mig.

Jag behöver vara tuff och ta de obekväma vägarna när det krävs. Jag klarar det. Nu vet jag att jag kan hantera vad som än kommer till mig. Det är en enorm styrka jag tar emot med stor ödmjukhet. Vi kan alla hitta den styrkan, men inte genom att göra andras arbete åt dem. Det skulle vara att ta ifrån dem deras tro på att de kan själva. Vi kan istället vara förebilder, visa vägen, att det går, att vi alla besitter kraften.

Ta för dig av ditt liv där ute / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ett svar på ”Fokus framåt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.