Min frihet

DSC_0198_blogg

Jag tar eventuella obehag och konsekvenser av att gå min egen väg. Andra får tycka och tänka vad de vill. Jag vet en sak och det är att jag upplever påtagliga lättnader  i mina relationer när jag väljer att lyssna till min inre röst. Sambandet orsak och verkan är uppenbar. Allt förändrats. Jag tar emot omgivningen med ett öppet sinne.

Jag möter inte längre människor med den inre frustration, som uppstår när jag håller mig tillbaka och som skymmer sikten. Jag är fri, helt enkelt! Precis vad jag bad om denna morgon också – min frihet, och ja, jag har den.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.