Du förtjänar bara det bästa

DSC_0124_blogg

Förändringen startar i dig. Endast då kan du göra de varaktiga förändringarna i det yttre. Se din kraft och betydelse i världen. Du gör skillnad. Du behövs. Så lyssna till din röst, följ dina drömmar och kom ihåg att du förtjänar bara det bästa. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Du förtjänar bara det bästa”

  1. Så sant det du skriver att förändringen startar i dig. Men jag upplevde en gång att det var de yttre omständigheterna som ”tvingade” mig till att förändra mig. Inifrån.
    Tog ett tag innan jag kunde ta förändringen till mig, men den blev till slut min och den blev varaktig.
    I efterhand kunde jag se det goda i den, men inte medan jag var uppe i den. Förändringen behövdes för att jag skulle utvecklas. Gå framåt. Jag ville inte lyssna till min inre röst som sa att jag ville vara kvar i det förflutna.
    Men förändringar är viktiga för våran utveckling som människa. Vart hade vi annars varit? Kvar på stenåldern?

    1. Förändringen finns där vare sig vi vill eller inte. Den är i ständig rörelse. Vårt arbete är att bara åka med. Tar vi oss an utmaningen kan vi nå fantastiska höjder. Spjärnar vi emot blir det en tuff kamp som är omöjlig att vinna. Vi gör valet, var och en av oss. / J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.