Solid och i min kraft

DSC_0242_blogg4

Ställer in siktet på en ny dag. Jag är orubblig, ointaglig, solid och i min kraft.

Upptäckte en ny rörelse när jag klev upp ur sängen i morse. Jag har gjort den förut men inte så medvetet. Det var som att jag ställde upp min kropp bredvid sängen, rak och stark, och klev in i den, in i mitt skydd, min trygga borg. Det tog bara ett par ögonblick att stabilisera mig och känna energin när jag kommer i position.

Vet inget bättre sätt att beskriva det, men jag kliver liksom in i ett startläge för dagen. Redo att möta världen. Kan rekommenderas.

Allt gott till dig idag! / Johanna

Foto: Linn Elisabet

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.