Redan klart

Litar till att jag är buren
Litar till att jag är buren

Mysig morgon. Frukost i magen. Köket städat. Tvätt- och diskmaskin jobbar åt mig. Livet jobbar år mig. Allt är på plats. Nu är det bara jag.

Är jag redo? Vill jag ta nästa steg? Finns inget, absolut inget att skylla på. Tiden är inne. Jag lyfter foten. På väg, medveten om att allt sitter i tanken, alla hinder och alla möjligheter. Jag kan förändra hela min värld genom en liten skiftning i nästa bild jag väljer att plocka fram för mitt inre. Lägger allt skräp, alla spöken, alla vanföreställningar åt sidan och litar till att bordet redan är dukat, för så är det. Och om något skulle tyda på annat så är det bara en illusion, en rädsla jag tillåtit ta form i mitt huvud.

Jag har tillgång till allt i detta ögonblick. Finns inga måsten eftersom allt redan är klart. Så är det, men vågar jag lita till det, släppa och ta steget fullt ut? Leker med tanken. Lever mig in i den tills den blir verklighet. Jag är där nu. Fri, levande, fullkomlig. Vi har alla tillgång till den rikedomen, i detta nu. Sätter ner min fot.

Kram / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.