Vilken styrka!

DSC_0636_blogg

Något har definitivt släppt inom mig, ett motstånd som jag inte längre behöver, en oro som har gjort sitt. Jag har helt enkelt ingen lust att kämpa emot. En så skön befrielse! Det finns inget att kämpa emot, inget hot, ingen fiende, ingen fara. Jag är trygg och i goda händer, i mina händer, för jag vet att jag kan ta hand om mig vad jag än möter.

Ibland kan jag tänka att det kanske var bättre förr, när jag var yngre och mer omedveten om livets faror. Idag vet jag hur skört det är och att vi inte har något för givet, men jag skulle aldrig vilja backa tillbaka. Den glädje, kärlek och närvaro jag kan uppleva idag är värt alla risker att ta. Jag har gjort ett medvetet arbete med mig själv och vet att inget är en slump. Jag har tagit fram redskap som hjälper mig i alla situationer som kan tänkas uppstå. Jag vet att jag aldrig, aldrig är ett offer, även om jag inte alltid klarar att upprätthålla den känslan alla dygnets minuter. Jag kan gå ner i en tillfällig svacka, men jag vet att jag tar mig ur och att det är jag som bestämmer. Vilken styrka! Och så spännande att möta livets utmaningar och få sättas på prov när jag vet min kapacitet. Det finns bara skäl att vara tacksam.

Önskar dig en fin dag. Ta hand om dig där ute.
/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.