Varför skulle jag inte?

DSC_0330_blogg

Allt handlar om att må bra. Det räcker. Det behövs inte mer. Resten är bara redskap för att uppnå balans och harmoni. Jag dansar, sjunger, springer, målar, skriver, läser, umgås och så vidare. Dessa företeelser är bara medel på vägen för att nå lyckan. De är inte lyckan i sig. Genom en liten skiftning i tanken kan jag förändra allt, här och nu. Jag kan välja att se mitt värde som människa och se möjligheterna i allt jag möter. Jag kan välja att ta fullt ansvar för mitt liv och välmående i detta ögonblick. Enbart min existens är tillräcklig. Jag behöver bara ta beslutet. Varför skulle jag inte? / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.