Återkopplar

DSC_0665_FB2

Så, nu har jag gjort morgonens göromål och slagit mig ner i soffan med ett tänt ljus framför mig. Utan den lilla ljuslågan känns det verkligen som om något fattas. Den ger ro och en känsla av närvaro. Hjälper mig att fokusera och landa i mig själv.

Sluter ögon och noterar hur lugnet sänker sig inom mig. Blir medveten om kroppen och energin som rör sig ut i armar och ben. Vet att jag är trygg här och nu, skyddad från allt som händer där ute. I en föränderlig värld är det viktigare än någonsin att hitta min plats att vila på, en plats som jag vet att jag har tillgång till när helst jag behöver.

För mig är det livsviktigt att kunna återkoppla. Jag har saknat det där naturliga skyddet som stänger oönskade energier ute. Tidigare var jag inte medveten om hur jag fungerade, utan kände bara ett obehag och ett illamående som jag inte visste hur jag skulle hantera, men med åren har jag lärt mig att se och förstå hur jag fungerar och för det mesta är jag medveten om när det händer, så att jag kan sätta in hjälpen i tid.

Den viktigaste insikten för mig, i mitt förändringsarbete idag, är att jag ger mig själv mitt värde. Jag vet att jag förtjänar att må bra. Vi alla förtjänar det bästa. Jag tror att det är med den vetskapen som vi kan börja göra en verklig skillnad i världen. Vi kommer aldrig undan att det börjar med oss själva och att vi känner vår rätt att existera. Eller som någon uttryckte det en gång – ”All you need is love”.

Allt gott till dig där ute idag
/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.