Uppkopplad – stanna upp och lyssna

DSC_0242_blogg4

Har inte många minuter idag innan jag ska iväg, men skriver några rader ändå, mycket för min egen skull också, för att skrivandet är en så skön och helande stund. Det ger ro. Vet att jag har hur mycket som helst att skriva om när jag väl ”kopplar upp” mig. Det är det som är så spännande. Källan är outsinlig. Jag behöver bara fatta pennan så är jag igång och jag vet aldrig i förväg vad som kommer upp. Vi har alla tillång till så mycket om vi ger oss tiden att stanna upp och lyssna.

Allt gott till dig. Nu ger jag mig ut i min dag.
/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.