Litet terapeutiskt projekt

DSC_0122_blogg

Något behövde vårdas. Det var helt klart. Så fick jag ögonen på det lilla blomsterarrangemanget, på köksbordet, som stått bortglömt en längre tid och blivit osynligt bland en massa andra saker som samlats. Ibland är det lätt att missa det uppenbara, som finns där mitt framför ögonen hela tiden. Första tanken var egentligen att jag skulle slänga hela innehållet i skålen och använda den som fruktfat eller liknande, men när jag såg de små spirande knopparna som ropade på uppmärksamhet, bestämde jag mig för att vårda det liv som redan grodde, en betydligt mer tillfredställande känsla och välgörande terapi för min själ. Det får bli den här söndagens tema, en dag av omvårdnad.

Önskar dig också en helande och läkande dag.

Allt gott / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.