Den fysiska trögheten

DSC_0386_blogg

Jag vet så väl vad jag vill och tycker. Dags att våga lita till det utan förbehåll. Dags att gå hela vägen. Världen är så mycket större och mer mångdimensionell än den fysiska bubbla jag lever i. Det påtagliga, jordiska kan lätt bli en begränsning och den kropp jag bor i alldeles för trång. Jag behöver påminna mig själv om att jag är mycket mer än så, speciellt när småsaker i jordelivet får oproportionerligt stor betydelse.

Det är lätt att låta frustrationen ta över när den fysiska trögheten blir allt för påtaglig, men jag är bara människa och jag reser mig alltid upp igen och igen, så många gånger som krävs. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.