Du behöver inte äga för att vara rik

DSC_0189_FB
Rikedomen finns i det vackra runt omkring mig.

Gomorron. Hel förmiddag för mig själv. Ny dag, nya möjligheter osv… ja, du vet. Vart står jag idag? Lättare förkylning. Vill grotta in mig, på med raggsockor och stora ylletröjan. Så ser det ut idag.

Vart står jag mentalt då? Vart går mina tankar? Funderade över tankens kraft och att skapa min verklighet, så idag var det dags att skapa överflöd. Dagens mission.

Försöker tänka positivt. Rikedom kan ju komma på så många olika sätt, i de mest oväntade skepnader, inte alltid i form av pengar. Rikedom kan vara materiellt men också andligt, mentalt och själsligt. Rikedomen finns i allt det vackra runt omkring mig. Jag behöver bara öppna ögonen och se så finns den där. Tolkningen ligger alltid i betraktarens ögon. Det räcker att jag sträcker på mig och känner mig rik så är jag det. Pröva! För att bli rik måste du känna hur det känns i hela ditt väsen. Känn att du är rik, här och nu, för det är du. Kan krävas lite övning, så ge inte upp.

Så idag visualiserar jag överflöd och lever mig in i det till fullo. Vad har jag att förlora? ”Önska kostar ingenting?”

Lycka till! / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.