Slappnar av och säger JA

DSC_0289_blogg

Vilar tryggt i livets famn. Vet inget om den nya dagen som ligger framför mig. Inget av gårdagens framgångar kan jag använda mig av idag. Jag har endast mig själv här och nu och tilliten till att livet ordnat allt perfekt för mig och tar hand om alla mina behov, om jag lyssnar med öppna öron till vad det har att säga.

Alla distraktioner har jag lagt till sidan. Vill se framåt och komma vidare. Ytterst är jag ensam ansvarig för mina steg. Allt är serverat men det är upp till mig att förvalta livets gåvor och se att det verkligen är gåvor, allt jag möter.

Sitter stilla med slutna ögon. Lyssnar till andningen och noterar de inre bilderna som kommer till mig. Ser dem och låter dem passera tills jag känner kontakten med källan, den som vet och kan guida mig vidare på min väg. Det råder ingen tvekan om när den ger sig till känna. Hela min kropp slappnar av och säger JA. Känner en värme och trygg förvissning om att jag är hjälpt. Jag är inte ensam.

/ Johanna

 

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.