Se kraften och ljuset i det lilla

DSC_0120_blogg2

Finns det något skäl att inte må bra, om du nu kan välja alltså?
Kan du bara välja, här och nu, utan synlig orsak?
Ja, du kan!

Du väljer helt enkelt det ljusa och positiva, eftersom det alltid finns där och väntar på att bli upptäckt av dig. Allt annat är en illusion, skapad i dina tankar. Visst, saker händer som du kan tycka är uppenbara bakslag och missräkningar, men du besitter alltid tolkningsfriheten och valet att använda det som sker till något gott. Jag tror att livet i grunden vill oss väl att allt vi möter är en hjälp för oss att växa.

Vi har en sån otrolig makt att påverka våra liv. Det är hög tid att vi ser det och tar mod till oss att göra något av den vetskapen. Så se det vackra, det ljusa. Se kraften i det lilla och nära. Du har så mycket inom dig att ge.

Allt gott / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.