Konst för 1 minut

DSC_0120_bloggDSC_0117_blogg

Den vackraste konsten går inte att köpa för pengar. Den är alldeles gratis och samtidigt ovärderlig och finns mitt framför dig när du minst anar. Den uppstår för en minut och är sedan borta, men har präglat och förändrat dig en smula för alltid. Den ligger i betraktarens öga. Du bär den inom dig och låter den speglas i det yttre. Det du ser är med andra ord bara en återgivning av dig själv, synlig för dig endast. Ta emot den, omslut den och vårda den som din mest värdefulla gåva. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.