För att förändra i det stora

DSC_0123_blogg

Min stund. Min morgonstund. Skriva och meditera. Känner stor tacksamhet och en känsla av att vara i balans. Jag är motiverad att ta tag i saker och styra upp min tillvaro, ta kommandot och gå till handling, i stort som smått. Hittar mina vägar att hantera människor och företeelser. Det är en spännande resa jag gör i min egen personliga utveckling och en del i den förändring som pågår ute i världen just nu. De hänger ihop och går inte att skilja åt. Det som sker i mig är en nödvändighet för att förändra i det stora. Mina personliga val har betydelse och det första och viktigaste steget är att hitta min egen inre frid.

Allt gott denna kalla och friska vintermorgon! / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.