20 minus

DSC_0147_blogg2

Det är 20 minusgrader. Drar på mig överdragsbyxorna och knäpper dunjackan ända upp till näsan. Det finns inga dåliga väder. Min cykel gnäller och klagar lite över kylan, men snart är vi ute på gatan och på väg. Snön knarrar under däcken och väcker barndomsminnen till liv då det var näbbstövlar, lovikavantar och 30 minusgrader. Solen skiner från en klarblå himmel, kylan biter i kinden och jag fylls med ny frisk energi i takt med varje tramptag. Jag är oövervinnerlig, på väg mot dagens nya utmaningar. Det är härligt att vara människa! / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.