Utmaningarna hjälper mig att välja

DSC_0583_Linn

Tillbaka till källan. Tillbaka till kraften, som inte tvekar att påminna mig om vad som är viktigt, med sina outtröttliga och kärleksfulla tillrättavisningar. Jag lär mig att ta emot livet som en gåva och inte som hinder på vägen. Allt handlar om min inställning. Jag kan aldrig skylla på någon annan, en vetskap som ger mig en enorm makt att påverka mitt liv.

Den här morgonen kom tankarna så klart till mig och jag såg hela sambandet. Jag såg att allt det jag möter finns för att hjälpa mig på min resa. Låter kanske som något du hört förut, men den här gången landade det så tydligt i mig. Jag såg mina utmaningar och i nästa stund längtade jag efter att få möta dem, se på dem, övervinna dem och veta att de inte längre har makten över mig. Jag släpper helt enkelt inte in det jag inte vill ha och inte behöver. Det som skadar mig har inget i mitt liv att göra och möter jag det så låter jag det bara rinna av, för jag vet mitt värde, jag vet mina intentioner, jag vet vad jag vill och vart jag är på väg. Utmaningarna hjälper mig att välja det liv jag vill leva. Jag måste inte längre ha ”rätt”. Allt jag vill är att vara lycklig.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.