Enkelt, effektivt och gratis 2

Överge aldrig kraften. Foto: Per-Arne Jensen
Överge aldrig kraften.

Spinner vidare på senaste blogginlägget. När jag står till synes maktlös utan möjlighet att påverka min omgivning och utan medel att förändra situationen, finns det då över huvud taget något jag kan göra för att återta känslan av att ha kommandot? Min filosofi säger att det alltid finns något jag kan göra och att jag aldrig är ett offer.
Har under de senaste dagarna förnummit gamla välbekanta fragment av maktlöshet, att jag inte ser hur jag ska komma vidare. Samtidigt har jag alltid burit med mig vetskapen att det finns öppningar, även om jag inte ser dem i stunden. Så idag ställde jag mig slutligen frågan – Vad kan jag göra här och nu för att förändra situationen och återta kontrollen? Omedelbart kom svaret till mig och det är så enkelt. Jag sträcker på mig och är stolt över den jag är. Jag känner mig värdig och ger mig min rättmätiga plats, bara genom att lyfta blicken, föra axlarna tillbaka och öppna upp bröstet återtar jag min kropp och mig själv. ”Fake it till you make it”, var det någon klok människa som sa. Du behöver inte tro på det till en början, bara göra det. Till slut har det blivit sanning.
Det är enkelt, fungerar varje gång och det kostar ingenting. Kan det bli bättre?

/ Johanna

Foto: Per-Arne Jensen

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.