Går dit öppningarna finns

DSC_0127_blogg

Följer flödet. Är i ständig rörelse. Går dit öppningarna finns. Vad jag än möter är jag beredd att byta riktning, hitta en annan väg, den väg som erbjuder möjligheterna. Jag ser endast ett par steg framför mig, men det räcker, bara jag vet vart jag sätter ner foten härnäst.
När det inte är uppenbart låter jag magkänslan styra, beredd att byta riktning när det krävs. Andas med rörelsen och är trygg i mina steg. Öppen, vaken, medveten om att det är jag som har kommandot, att det är jag som avgör hur jag hanterar varje situation. Vad jag än ställs inför hittar jag fördelarna, öppningarna, lägena. Jag utgår från att allt är ok och sker till det bästa och vet att allt är möjligt. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.