Ge upp kampen en stund

DSC_0117_blogg

Kl. 21.18
La precis in en vedklabbe i vedspisen och elden tog ny fart. I kväll värmer den extra skönt då kylan gjort sitt intåg den här vintern. Har just avslutat ett yogapass i värmen från spisen. Kroppen svarade och kändes så där härligt mjuk och avspänd. Yoga från spisvärmen kan verkligen rekommenderas. Så ljuvligt när kroppen slutar kämpa emot. Tänker att musklerna behöver slappna av för att hitta sin styrka. Så verkar det vara i mitt fall åtminstone. Behöver ge upp kampen en stund för att hitta tillbaka till mig och min kraft. Vi kanske måste våga släppa taget någon gång ibland och låta världen där utanför klara sig ändå, för det gör den ju.

Allt gott önskar jag dig i kalla vinterkvällen / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Ge upp kampen en stund”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.