Uppkopplad – förändring, hot eller möjlighet?

DSC_0242_blogg4

Skriva, skriva. Skriva mig ur begränsningarna, vidare ut i livet. Öppna upp. Koppla upp mig på flödet. Bli ett med livets rytm och puls. Jag vill vara med och följa utvecklingens rörelse. Det är en nödvändighet i dessa tider, att inte kämpa emot en förändring som jag ändå inte kan hejda.

Förändringen är i grunden god. Det är mer en fråga hur jag väljer att hantera den. Ser jag förändringen som ett hinder eller en möjlighet? Förändring kan vara skrämmande, men det är min tolkning som avgör hur jag låter den påverka mig. Står jag trygg i mig själv finns inga yttre hot som kan rubba min balans. Jag vet att jag hittar alltid öppningarna vart jag än går.

Det är alltså i mig själv det verkliga hotet ligger, ett hot som bygger på rädsla, rädsla som jag kan påverka med min viljekraft. Hotet är med andra ord en illusion. Utifrån den vetskapen gör jag mina val. Jag väljer det ljusa, det positiva. Jag väljer kraften och möjligheterna. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.