Släpper in det nya, ljusa och friska

DSC_0242_blogg3

Skrivandet fortsätter. Ett lugn och en avspänning sänker sig i min kropp. Jag är levande. Vill bara lyssna, vara och se vad som kommer till mig. Skriver för min egen skull, för att sortera och bringa ordning i tankarna. Rensar bort skräp som ligger i vägen för min öppenhet. Släpper allt, alla måsten, alla krav och låter avspänningen sprida sig ut i kroppen. Öppnar upp och släpper in det nya, ljusa, friska och låter det fylla mitt system. Står i full kontakt med livet som flödar genom mig och sköljer mig ren från det som begränsar. Sköljer rent. Skalar av. Tillåter mig att komma fram och vara synlig. Jag räcker som jag är, här och nu. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.