Härliga vinterland

DSC_0145_blogg DSC_0116_blogg

Visst är det härligt med ljuset och färgerna! Tacksam att vintern gjorde sitt inträde tillslut. Vi behöver fylla på av livets goda på alla sätt vi kan, hitta ljuspunkterna och fokusera på det som ger kraft. Det är livsviktigt, det viktigaste uppdrag vi har. Det är så vi förändrar världen. Det är så vi skapar fred.

Jag fotar, jag skriver, jag dansar och sjunger (när ingen hör). Jag lagar mat, som kittlar mina smaklökar, och delar den med mina kära. Jag lyssnar till mina behov, följer mitt inre flöde och tar ansvar för mitt välmående. Jag ser till att lyfta mig till höjder där allt är möjligt. Det är min insats för världsfreden och min förhoppning att inspirera någon annan att göra det samma.

Hur fyller du på dina depåer? Vad kittlar din fantasi? Vad ger dig lust att leva ditt liv och inte bara transportera dig igenom? Hur hittar du sätt att lyfta dig själv och känna att det är fantastiskt att vara du? Min önskan till dig är att du ger dig utrymmet att uttrycka dig som den du är och hitta dina vägar som känns rätt i maggropen. Det har du förtjänat.

Allt gott till dig / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.