Hela skillnaden

DSC_0453_blogg

Andas. Känner avspänningen sprida sig i kroppen. Färdas igenom lager av tankar, bilder, minnen som dyker upp. Låter dem passera. Behåller kraften i mig, här och nu. Kraften är min och jag avgör vad den ska användas till. Den är min rättighet. Tänker att vi alla är här med en önskan att må bra, att vara levande och kunna uttrycka den vi är, innerst inne, den vi längtar efter att vara. Tänker också att rädslan för kraften är stor. Vi kanske måste släppa kontroll. Vi kanske måste omvärdera saker i livet. Vi kanske måste släppa det som vi trodde var lyckan för att vinna den på riktigt, släppa allt, alla föreställningar vi någonsin haft, kliva utanför boxen, normen för hur ett liv ska se ut. Vi kanske måste våga riskera allt, för att vinna. Det är nödvändigtvis inte synligt för den utomstående, förändringen sker inte på ytan, utan livet tycks fortskrida som vanligt med en möjligtvis lite gladare ton, men för den som tar stegen är det hela skillnaden. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.