Allt är ok, under alla omständigheter

DSC_0636_blogg

Vad som än har hänt idag är allt ok. Jag väljer att se det så och då är det så. Vad jag än möter så släpper jag och går igenom. Inget fastnar på mig. Lägger ribban högt mot mina mål och litar till att jag hittar öppningarna längs vägen. För vad händer om jag inte gör det, jo, jag hittar en annan väg. Allt går att fixa på ett eller annat sätt, och gör det inte det lär jag överleva ändå. Så allt är ok, under alla omständigheter. Alltid. Lugnar mitt sinne på så vis.

Önskar dig en skön kväll och natt.
/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.