Det är bara så ovant

DSC_0179_blogg

Försöker se på världen med det friska, öppna ögat, utan att döma. Vill inte måla in mig i ett hörn där jag inte har fri sikt, där jag riskerar att tappa perspektivet. Nu vill jag vara med och inte ägna min tid åt det som förhalar. Jag vill komma bortom rädslan och fylla på med endast det goda, det som höjer och lyfter mig över futtigheterna. Jag ser med det ögat som ser det goda i människan och jag börjar hos mig själv. Rädslorna finns där men jag låter dem rinna av, för varför ska jag ägna min tid åt dem? Springer, dansar på lätta ben. Jag får ha det bra. Det är bara så ovant. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.