Släpp, bara släpp

DSC_0161_blogg

Släpp, bara släpp allt det som tynger. Det går. Bara gör det. För vad tjänar det till att tjura? Du tyckte kanske att du hade rätt, men är du lycklig? Visst går lyckan före den kortsiktiga vinsten i att ta hem segern att tala om för din nästa att ”du har fel”, ”du är dum”? Vad kan jag möjligen ha att vinna på det mer än ett tveksamt försök att må bra genom att höja mig över någon annan? Jag är ju redan bra, så det finns inget att bevisa. Jag kan släppa och kanske få den andre personen att känna sig lite bättre istället, vilket hen kanske behöver. Jag vet ju egentligen att vi alla längtar efter att vara sedda. Tror ingen är undantagen den önskan. Så tänk gott om dig själv och ge spelrum för din nästa att upptäcka det samma om sig.

Önskar dig en fin luciadecemberdag!
/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.