Transporten ut

DSC_1260_blogg
Trumspel bästa terapin

Samma recept går aldrig att upprepa två gånger. Varje situation är unik och kräver lite nya ögon för att hanteras på bästa sätt. Håll alla sinnen öppna och var medveten om att din önskan kan komma i den skepnad du minst anar.

Allt det fantastiska jag nu skördar är varken tur eller en tillfällighet, nej, det är livet som svarar upp på mitt arbete med mig själv genom åren. Jag är i flödet för att jag lyssnar på känslan, litar på den och gör medvetna val. Oj, oj vilka steg jag tar nu. Känner stor tacksamhet. Tack livet!

Måste också få ge min hyllning till trumspel. Helt klart är trummorna bästa terapin. Om jag ska sammanfatta mitt senaste dygn i metaforiska ordalag:

Gårdagen befann jag mig i födslovåndor. Kvällens trumspel hjälpte mig med transporten ut. I nattens drömmar hade jag en slutlig uppgörelse med en del av mig själv, en plågoande, som hållit en del av mig som gisslan under lång tid, och konstaterade när jag vaknade att nu är jag fri. Och när jag gjorde min morgonyoga och stretchade min kropp släppte musklerna sitt motstånd och tog tacksamt emot den befriande avspänningen. Var med ens fri och rörlig i både kropp och själ, en sån lättnadskänsla!

Visst är det fantastiskt att få ett sånt tydligt kvitto på hur kropp och själ hänger samman! Tack, tack livet! Nu går jag ut och börjar min dag.

Vi hörs! Allt gott
/ Johanna

 

 

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.