Pengar i flöde

DSC_0203_blogg

Pengar ska röra på sig, flöda från människa till människa och på så vis komma fler till glädje. Pengar är energi, kärlek i rörelse. Pengar har det värde vi bestämmer att de har. Pengar är det vi själva lägger in i dem, för egentligen är de ju bara siffror på en pappersbit.

Håller vi på pengarna håller vi också flödet i oss själva tillbaka. Så låt pengarna komma till användning och vara till hjälp. Låt de ge dig det du behöver på din resa för att växa och utvecklas. Pengar du sätter i rörelse återvänder till dig förr eller senare. Det du ger ut får du tillbaka, precis som kärlek. Så var inte rädd att släppa iväg dem. Låt dem göra nytta och tjäna ditt och världens bästa. Låt de inte bli ett hinder utan fokusera istället på det du verkligen vill uppnå. Resten brukar på ett magiskt sätt lösa sig längs vägen. Tro på att det fungerar och det gör det.

Allt du möter har du skapat i dina tankar. Fokuserar du på hinder då skapar du hinder. Tror du på möjligheter, då uppenbarar de sig. Tänk efter… Varför ser vissa människor bara hinder där andra ser möjligheter? Jo, skillnaden ligger i tanken och tanken skapar ditt liv. Så tänk tanken – Om andra har gjort det, varför skulle inte jag kunna? Vad skiljer mig från andra? Jo, mina tankar om mig själv och mina tankar de kan jag förändra.

Önskar dig den bästa dagen! Börja med en god tanke om dig själv.

Allt gott / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.