Saffranskaka med hallonsås

IMG-20151204-WA0000_blogg

Nej, det här är inget recept, inte på saffranskaka i alla fall. Nej, det är ett stort tack till livet som vill mig så väl, till allt jag har omkring mig, till alla de fantastiska upptäckter jag gör, till koder jag knäcker, till möjligheter som uppenbarar sig, till människorna och tillfällena, ja till allt, även till de tuffaste ”läromästarna”, utmaningarna… och till saffranskaka förstås. Allt ingår i planen, livets plan för mig. Jag är fullkomligt trygg och omhändertagen, i alla lägen. Jag behöver bara lära mig att lita till det. Trygghet är livets naturliga tillstånd. Allt annat är människors verk, när vi låter oss styras av rädslan.

Önskar dig den bästa dagen!
/ johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Saffranskaka med hallonsås”

  1. Önskar dig också en bra dag! Och tack för tänkvärda ord. Livet är en skola där vi alla lär oss saker efter vägen och lägger dem i ryggsäcken. Både de bra sakerna som vi har användning för och de saker som gjort oss illa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.