På väg in i framtiden

DSC_0122_blogg

Vet att det jag går igenom nu kräver mod, massor av mod. Mina största rädslor kommer att stå på rad framför mig och jag blir tvungen att möta dem. Jag ber om all hjälp jag kan få att våga handla och tillit till att jag är omhändertagen hela vägen. Tar ett steg i taget. Det räcker. Behöver inte se målet, bara känna riktningen.

En del av mig skulle så gärna vilja välja tryggheten istället, krypa in i ett hörn skyddad från världen, men det är försent för det nu. Den tiden är passerad. Jag har dessutom valt min väg och tänker inte hoppa av, även om jag kunde. Tåget är i rullning och jag åker med. Vinkar adjö till det som varit och börjar min resa framåt, in i framtiden. Litar till att livet vill mig väl och att jag bara har gott att vänta. Litar till att jag är omhändertagen varje steg på vägen.

/ J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.