Den sista illusionen

DSC_0127_blogg

Den sista illusionen släppte, lämnade mitt system. Så skönt, nu är jag fri att gå framåt och se på världen med öppna ögon, se den för vad den är. Ett lugn och en avspänning sänker sig i min kropp, ut i armar och ben. Andningen går ner i ett långsammare tempo. Jag behöver inte längre anstränga mig så hårt, stå på huvudet och göra avancerade konster. Jag kan bara vara mig själv och det räcker. Jag kan låta livet komma till mig, precis som det är, medveten om att det är bara gott att vänta, att jag är skyddad oavsett vad som händer där ute. Inget kan komma åt mig, om inte jag tillåter det.

Bygger min trygga bas inom mig och ger mig ut i världen för att möta den, förvissad om att vad som än sker så har jag alltid mig själv att återvända till. Det är en styrka och trygghet att vila i. Och det är ingen tillfällighet, för jag har själv skapa den, inom mig, genom att aldrig, aldrig ge upp hoppet om mig. Och kunde jag så kan du. Det går. Det är möjligt.

Allt gott till dig / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Den sista illusionen”

  1. Så skönt när man känner att man inte har några spänningar kvar i kroppen. Jag har nog inte kommit dit än riktigt. Men är på väg. Går steg för steg. Steg för steg blir jag medveten om vad jag innerst vill. Och vill ha. Mina mål har varit diffusa under så lång tid, jag har letts in på ”fel” vägar. Men nu lättar dimman som skymmer och jag blir mer o mer medveten om vilken väg jag ska ta. Mitt mål ligger där framme. Det är det jag kämpar mot. Och för.

  2. Men Mita, vad kämpar du mot och för? Har du ditt mål klart framför dig? Man kan väl inte bara följa en väg utan att veta tydligt vad målet är? Eller? Kanske är det en del av vägen, att följa vägen och sedan se vart den leder? Det kanske inte alls var det jag trodde att jag ville nå som finns där i slutet av vägen? Eller så uppenbaras något annat, förhoppningsvis ännu bättre än det du tänkt från början. Vad vet jag? /Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.