Till dig som är ny besökare på min blogg!

Hej!
Och varmt välkommen till bloggen Liv i rörelse, där jag delar med mig av ögonblick ur liv i förändring! Vi lever i en tid där det är nödvändigt att våga följa med i rörelsen, i den oundvikliga förändring världen och vi själva genomgår. Vi är ett. Vi hänger samman. Det jag gör i det lilla har betydelse i ett större perspektiv. I min blogg bjuder jag dig med på ögonblick direkt ur förändringsprocessen, med alla dess utmaningar. Min förhoppning är att den också ska ge dig några reflektioner att ta med dig på din väg. Tveka inte att dela med dig av dina funderingar, direkt här på bloggen eller om du vill skriva ett mail och utbyta tankar på vägen. Det är i mötet det händer stora saker.
Vill du få regelbundna utskick från Liv i rörelse kan du anmäla dig till min e-postlista. Skicka ett mail till Johannas e-post.
Allt gott önskar jag dig!
/ Johanna
Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.