När vi väl knäcker koden

DSC_0706_Linn

Skrivandet håller mig uppkopplad till en källa som aldrig sinar. Jag kommer aldrig att ha problem med vad jag ska skriva så länge jag vet hur jag får kontakten. Jätte skönt! Slipper ligga på lager av texter. Dessutom lever jag i konstant förändring, så den text som fungerade igår är redan passerad. Idag ser jag allt med lite nyare ögon, ur ett lite annat perspektiv. Så spännande!

Känner stor tacksamhet att jag hittat min kanal, en kanal där jag har tillgång till en kunskap mycket större än jag själv och som jag inte kunnat läsa mig till i några skolböcker. Det allra bästa är att vi alla har tillgången till den här kunskapsbanken. Det kanske låter märkligt, men det jag pratar om är helt enkelt vår magkänsla och intuition. Svårare än så är det inte. När vi väl knäcker koden är det så enkelt.

Och varför ska vi ha tillgång till all den här kunskapen, undrar någon? Vad har den för nytta? Jag kan bara svara utifrån mig själv – för att nå min fulla potential och det jag är ämnad att göra.

Allt gott till dig! / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.