Leva med ovisshet

DSC_0203_blogg

En stunds meditation nu på morgonen. Nollställer mig och passerar igenom känslan för att komma vidare. Låter mig sköljas ren från det gamla, som inte längre hör hemma i mitt liv. Befinner mig mitt emellan då och sen, ett påtagligt tomrum. Vet inte vad som väntar men vet att det jag lämnade är historia. Ett medvetet val. Beredd att leva med ovissheten, kanske för att jag vet att vad som än händer blir det bra. Välkomnar det nya, i vilken form det än uppenbarar sig.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Leva med ovisshet”

  1. Varje dag är en ny möjlighet. Varför ta med sig gårdagens saker in i den nya. Tänker på en psalm: ”Var dag är en sällsam gåva, en skimrande möjlighet. Var dag är en nåd dig given….”

  2. Ja, det är en sann konst att bevara öppenheten, men vad vi har att vinna på att våga se och ta emot. Värt all ovisshet. / Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.