Skaparlust och julkänningar

DSC_0132_blogg

Idag har solen flödat från en klarblå himmel och reflekterats mot den första snön som lagt sig i ett tunt lager på marken. Några minusgrader och en lätt vind har nupit i kinden. Kändes härligt och friskt på min cykeltur till affären. Ny energi väckte skaparlusten till liv, vilket resulterade i små röda glasdetaljer i pergolan. Julkänningar på gång m.a.o. Det är en härlig tid vi har framför oss nu när vi får lysa upp i mörkret. Låt det vara en ledstjärna mot ljusare tider.

Ljus och energi till dig också.
/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.