Allt att vinna

DSC_0126_blogg

Såååå mycket jag har att lära mig. Ju mer jag lär mig desto mer inser jag att jag behöver lära, lära att jag egentligen inte vet någonting, vilket också kan vara en befrielse, om du förstår vad jag menar. Det är då jag kan släppa allt och bara vara ett med flödet, slippa tänka, bara åka med och överlämna mig till livet självt, som redan räknat ut allt åt mig. Jag behöver inte anstränga mig så hårt.

När jag skriver är det som att jag öppnar mig, kopplar upp mig, till just flödet och skriver det som kommer till mig, som om det inte kom från mig själv utan genom mig. Jag bara vet vad jag vill formulera. Det kommer och det känns rätt. Det är så spännande när jag vågar följa med i den rörelsen. Så enkelt och självklart. Om någon vill läsa det jag gör? Kanske. Det vore kul att nå ut till någon som reflekterar över mina ord, som kanske du gör nu, men först och främst handlar det om att få verktyget att fungera och att våga ge mig ut där med det jag tror på. Resten får komma av sig självt.

Har mycket att lära, men bara det att jag vågar försöka, vågar kasta mig ut är en seger i sig. Om jag inte är rädd för att snubbla så är det bara att tuta och köra. Jag har allt att vinna. Tjohoo!!!

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.