Ut i ljuset till allas beskådan

DSC_0386_blogg

Att vara levande är visserligen att exponera sig för smärtan, men det är så värt utmaningen, att få ta emot den kärlek som väntar där bortom. Det kan ibland tyckas kräva ett oändligt mod, ett envist tålamod, men jag är ändå beredd att gå den vägen om och om och om igen.

Det räcker med att få en liten glimt av hopp, som väcker en genklang av igenkännande. Det räcker för att veta att livet kan vara så fantastiskt härligt, upplyftande. Och det är så viktigt att vi tar hand om de som står oss närmast och ger av det bästa vi har, inte bara för dem det berör direkt, utan för hela världsfreden. Varaktig fred börjar alltid hos oss själva. Det finns igen annan väg runt.

Så, är vi beredda att se oss själva som vi är och lyfta fram de unika krafter vi alla har tillgång till, ut i ljuset till allas beskådan? Vi måste försöka. Det, tänker jag, är verkligt mod.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.